Bijzonder
Door: Annika en Martijn
Blijf op de hoogte en volg Annika en Martijn
13 Januari 2012 | Chili, Viña del Mar
Wat een boel reacties van jullie kant! hartstikke leuk om te lezen! Daarom nu weer tijd voor bericht van onze kant vanuit een stoffig stinkend internetcafeetje!
We zitten nu dus in Vina del Mar. De reis hierheen vanuit Santiago was optimaal! Goed voor elkaar hier dat openbaar vervoer. Gisteren lekker een middagje strand gedaan. Martijn is zelfs verbrand (en annika niet). Bijzonder. De zon brand hier bijzonder fel. Gisteravond pasta gemaakt in onze tijdelijke keuken van het hostel. Best ok, maar wel anders...bijzonder.
Vandaag een tripje gemaakt naar Lago Penuelas. Een mooi groot meer in de buurt van Valparaiso. Maar wel lastig te bereiken zo bleek. We zijn vanuit Vina del Mar met een super krakkemikkig turbobusje naar Valparaiso gegaan. Hier aangekomen moesten we een juiste bus zoeken. Na 1 uur zoeken hadden we die gevonden. Hehe, eindelijk opweg dachten wij. Niet erbij nagedacht dat je hier zelf moet zeggen wanneer je eruit moet dus waren we veel te ver meegelift met deze bus. De chauffeur was zo aardig om ons op een tegemoetkomende bus te zetten. Maar het was het waard. Het meer was fantastisch! En we hebben onze wandelschoenen goed kunnen testen! Gelukkig voor ons was de zon vandaag niet zo fel dus was de wandeling prima te doen. Ook leuke dieren daar. Van die lamadingen, hele grote roofvogels en paarden. Erg mooi!
Morgen moeten we weer vertrekken uit ons residencal Clorinda waar we dus nu een kamertje hebben (met gedeelde patio). Morgen gaan we naar La Serena, ook weer met de bus. Waarschijnlijk tot maandag. Daarna zetten we onze reis voort richting het noorden met als doel San Pedro de Atacama. Maar zoals alles in Chili zijn ook de afstanden wat je noemt...bijzonder (groot)!
Nu gaan we maar eens op zoek naar wat eten.
Allemaal de hartelijke groeten van ons en tot ons volgende bericht!
Ciao!
Martijn en Annika
13 Januari 2012 - 23:32
Bianca:
ik heb bijzonder genoten van jullie verslag! leuk om te lezen! (lamadingen.. hahah echt annika-taal!) fijn dat jullie daar ook zo genieten! waarschijnlijk zitten jullie nu lekker te eten, dus buen apetito. en ik zeg: buenas noches! (beetje laat al hier..) dikke kus bi -
14 Januari 2012 - 10:40
Ramon:
Haha Martijn je was natuurlijk iets te optimistisch en dacht wel even zonder zonnebrand crème te kunnen. Zelfs jij kunt verbranden jongeman. :-)
Maar wederom een leuk verslag om te lezen en succes vandaag onderweg naar La Serena!
Groete -
14 Januari 2012 - 14:31
Annika En Martijn :
Ha, dacht dat ik de zon wel aan kon. Maar de zon brand hier een stuk harder dan bij ons in de zomer!
Martijn -
14 Januari 2012 - 16:27
Jeanine Bril:
Leuk om te lezen dat jullie het leuk hebben! Ook mooie fotos:) -
15 Januari 2012 - 13:05
EefJosMarcelKarinTim:
We hoorden al dat de reis lang was geweest. Nu we dit verhaal lezen weet waar je het voor doet. Veel plezier toegewenst van ons allemaal -
17 Januari 2012 - 12:47
Charell:
Dus heerlijk op het strand gelegen! Daar kan ik hier alleen maar van dromen :) Super mooi landschap daar.. met die lamadingen haha. Veel reisplezier verder. Kus! -
18 Januari 2012 - 15:19
Edje Vd H:
He hoe is het daar ? wel goed! zo te horen, W at ben ik jaloers op jullie , dat jullie al zo vele mooie landschappen hebben gezien, en niet te vergeten de mooie meren Dit naar aanleiding van de foto's Ga zo door, en heel veel mooi's doeg, -
22 Januari 2012 - 19:43
Marianne En Tonny:
hoi martijn en annika,
ik hoorde van emmy dat jullie bezig zijn een hele bijzondere reis te maken en dacht eens even kijken op jullie site.
wat een mooie foto's en wat een leuke manier om toch in contact te blijven met familie en vrienden hier in nederland.
heel veel plezier samen en geniet er lekker van. voor jullie zullen de maanden wel zo voorbij zijn, er is vast nog heeeel veel te bekijken.
groetjes tonny en marianne